Lillstugan på Karlsbacke

Välkommen att hyra vår Lillstuga

Stugan vi erbjuder ligger på en egen del av tomten, omgiven av äldre äppelträd. Hela vår tomt är på ca 15 000 kvm så det finns stora ytor att vistas på för den som vill utnyttja naturen i direkt anslutning till boendet. Naturen runt stugan erbjuder ett rikt djur- och fågelliv med bla näktergal tätt intill husknuten när försommaren skymmer.

Stenshuvud Nationalpark, helt inpå, inbjuder till vandringar i en varierad natur eller till bad och sol vid sandstranden.

Från stugan är det nära till flera trevliga matställen.

Gäststugan, nyligen renoverad, är på ca 30 kvm och består av två byggnadsdelar med ett insynsskyddat, möblerat trädäck emellan.

Den ena husdelen rymmer ett mindre pentry. Det finns bänkspis, kylskåp, micro, vattenkokare, kaffebryggare och utrustning för 2 - 4 personer. Kommunalt vatten. Pentryt är i första hand avsett för att fixa frukost, fika och enklare måltider. I samma husdel finns en sitthörna/mathörna. TV med basutbud. Tillgång till kolgrill ute.

Den andra husdelen rymmer ett sovrum med 2 bäddar samt toalett med dusch. Sovdelen har all utrustning, exkl lakan och handdukar.

Stugan är i första hand tänkt för 2 personer. Sitthörnan har en bäddsoffa för två som tillfälligt kan utnyttjas som sovplats om man så vill.

WiFi ingår. Fri parkering intill stugan.

Standardcyklar, 1 dam - 1 herr, finns att hyra.

OBS! Rök- och djurfritt!

OBS! Under fliken Bokning ser man aktuellt bokningsläge!