Lillstugan på Karlsbacke
Välkommen att hyra vår nyligen renoverade Lillstuga

Stugan vi erbjuder ligger på en egen del av tomten, omgiven av äldre äppelträd. Hela vår tomt är på ca 15 000 kvm så det finns stora ytor att vistas på för den som vill utnyttja naturen i direkt anslutning till boendet. Naturen runt stugan erbjuder ett rikt djur- och fågelliv med bla näktergal tätt intill husknuten när sommaren skymmer.

Stenshuvud Nationalpark, tätt in på, inbjuder till vandringar i en varierad natur eller till bad och sol vid sandstranden.

Från stugan är nära till flera trevliga matställen.

Gäststugan, renoverad 2018, är på ca 30 kvm och består av två byggnadsdelar med ett insynsskyddat, möblerat, trädäck emellan.

Den ena husdelen rymmer ett mindre pentry. Det finns bänkspis, kylskåp, micro, vattenkokare, kaffebryggare och utrustning för 2 - 4 personer. Kommunalt vatten. Pentryt är i första hand avsett för att fixa frukost, fika och enklare måltider. I samma husdel finns en sitthörna/mathörna. TV med basutbud.

Den andra husdelen rymmer ett sovrum med 2 bäddar samt toalett med dusch. Sovdelen har all utrustning, exkl lakan och handdukar.

Stugan är i första hand tänkt för 2 personer. Sitthörnan har en bäddsoffa för två som kan tillfälligt utnyttjas som sovplats om man så vill.

OBS! Rök- och djurfritt!